Marjory Stoneman Douglas High School

Principal Michelle Kefford

5901 Pine Island Road Parkland, FL 33076 | Main #754-322-2150 Fax #754-322-2280

EAGLE NATION 2019 - 2020

4x4 AB BLOCK BELL SCHEDULE

Student school day begins at 7:40a.m. and ends at 2:40p.m. 8 minutes for class change

8 minutes for class change				
PERIOD 1/5	7:40am to 9:10am (90 minutes)			
PERIOD 2/6	9:18am to 10:48am (90 minutes)			
LUNCH A*	10:48am to 11:27am (39 minutes)			
Career Tech, Language Arts,				
Science, ESE, Reading, Fine Arts				
PERIOD 3/7	11:32am to 1:02pm (90 minutes)			
LUNCH B*	12:26pm to 1:05pm (39 minutes)			
Math, Social Studies, World Languages,				
Physical Education				
PERIOD 3/7	10:56am to 12:26pm (90 minutes)			
PERIOD 4/8	1:10pm to 2:40pm (90 minutes)			

*Due to the AB Block, students may have different lunch periods.

7:40am 9:10am	Bell rings to begin Period 1/5 Bell rings to end Period 1/5	12:26000	Doll rings to and Daried 2/7 (Lynch D)
9:18am 10:48am	Bell rings to begin Period 2/6 Bell rings to end Period 2/6	12:26pm (1	Bell rings to end Period 3/7 (Lunch B) 12:26pm to 1:05pm LUNCH B)
(10:48am to 11:27am LUNCH A)		1:02pm	Bell rings to end Period 3/7 (Lunch B)
10:56am 11:27am 11:32am	Bell rings to <u>begin Period 3/7</u> (Lunch B) Bell rings to end Lunch A Bell rings to <u>start Period 3/7</u> (Lunch A)	1:10pm 2:40pm	Bell rings to begin Period 4/8 Bell rings to end Period 4/8

(11:32am to 12:26pm everyone in class)